UTVECKLING - GLÄDJE - GEMENSKAP - ÄRLIGHET
Ljunghusens Juniorer & Serielag
Välkommen till Ljunghusens Juniorer
Välkommen till Ljunghusens Juniorer från Ljunghusens golfklubb.
Här utvecklas framtidens golfspelare med glädje och gemenskap.
Tävlingsverksamheten inställd fram till 16 maj
2021-04-20 10:20

På måndagen kom nytt besked från SGF gällande restriktioner.

Tävlingsverksamheten är nu inställd fram till 16 maj. Detta beslut gäller fram till nästa beslut är taget.

Emma Thorsson gjorde albatross på 19e
2021-04-04 09:14
Reds anm. Bilden är från annat tillfälle

På Långfredagen under träningsrundan med Team Ljunghusen slog Emma till på 19e med en albatross genom att sänka andra slaget. Grattis till bedriften.

Team Ljunghusen - ny medlem
2021-03-20 08:48

Vi välkomnar Truls Andersson som ny medlem i Team Ljunghusen.

Coronarestriktioner gymmet och bokning
2021-01-09 11:40

Från och med i morgon söndag så gäller nya regler i Sverige för bland annat antalet besökare på gym. För att kunna hålla vårt lilla gym öppet för er som brukar träna där så måste vi begränsa antalet deltagare.

- Max TRE personer samtidigt i gymmet
- Kolla tillgängligheten och boka in på kalender.se

- Om gymmet är ledigt så kan du så klart träna utan bokning men du får vara beredd att lämna din plats om någon som bokat kommer.

Länk till gymkalendern:
Alternativt gå till kalender.se och sök på LJGK gym
Jullovsläger i mellandagarna
2020-12-30 12:01
I mellandagarna arrangerades jullovsläger utomhus för juniorerna anpassat med små grupper och social distans. Vid samling mättes distansen ut för 2 meter.
#weneverstop #golfärkul #ljunghusenjunior
@ljunghusenjunior