UTVECKLING - GLÄDJE - GEMENSKAP - ÄRLIGHET
Ljunghusens Juniorer
Välkommen till Ljunghusens Juniorer
Välkommen till Ljunghusens Juniorer från Ljunghusens golfklubb.
Här utvecklas framtidens golfspelare med glädje och gemenskap.
Det händer vecka 27
2022-07-02 06:32

Tisdagsmästaren #2 fortsätter på tisdag 5 juli Alla kan vara med. Denna gången med juniorpokalen 36 hål samtidigt is separat anmälan. Anmälan via mingolf: https://mingolf.golf.se/Competition/3220241
Alla kan vara med 4 klasser - D-klass spelar 9 hål. Uppspel på korthålsbanan pågår samtidigt med översyn från våra pros. Juniorpokalen är hcp begränsad och slagspel.

Tisdagen den 5 juli är det också Lilla SM - Skånemästerskapen på 18 korthålsbana på Örestad. Separata kallelser har gått.

Onsdag 6 juli är det fadderrond på 19-27 för de med övningskortet. Junior Team går fadder 9 hål, samling 09.45 vid 19e Tee. Separata kallelser har gått ut.

Torsdagen 7 juli är det Slaget om Skåne elit och future på Sjöbo respektive Romeleåsen. ANmälan via Mingolf.

Torsdag 7 juli är det Ljungspättorna kl 17.00 – 9 hål 19-27 med fika efteråt. Minispättorna spelar korthålsbanan.

Fredagen 8 juli är det Sydvästslaget #2 på Flommen, hcp spel 10st spelare där vi möter Falsterbo, Flommen och Bokskogen i 4 tävlingar. Vill du ha möjlighet att vara med meddela Gustav Ågren eller prata med receptionen. Finns också möjlighet att anmäla intresse via bokningssidan.

Titta in på ljgk.sportadmin.se /Tävlingar & Aktiviteter, för samtliga aktiviteter och tävlingar för juniorer. Observera att anmälan till individuella tävlingar görs via mingolf.se.

Det händer vecka 26
2022-06-23 06:56

Efter en rivstart på sommaren med Teen Cup läger och Teen Cup tävling, fortsätter det i samma tempo.

På söndag 26 juni är det Scrambleligan omgång 3 på Tomelilla, kallelser går ut separat till övningsgruppen (saknar du kallelse prata med Ebba/Gustav eller anmäl via bokningssidan intresse).

Tisdagsmästaren #1 har premiär på Tisdag 28 juni anmälan via mingolf: https://mingolf.golf.se/Competition/3220241

Tisdagen 29 juni är också Stenson Sunesson challenge start på tisdagen, 3 dagar. Inbjudna elit juniorer.

Onsdag 29 juni är det Kompisgolfen kl 17.00 – scramble 9 hål, för alla mellan 12-22 år som inte tränar kontinuerligt. Ta med kompisar eller kom ner själv och spela scramble.

Torsdag 30 Juni är det premiär för Ljungspättorna kl 17.00 – 9 hål 19-27 med fika efteråt. Minispättorna spelar korthålsbanan.

Fredagen 1 juli är det också premiär för Sydvästslaget på Bokskogen, hcp spel 10st spelare där vi möter Falsterbo, Flommen och Bokskogen i 4 tävlingar. Vill du ha möjlighet att vara med meddela Gustav Ågren eller prata med receptionen. Finns också möjlighet att anmäla intresse via bokningssidan.

Lördagen 2 juli är det Teen Cup Gruppkval på Lunds Akademiska för de som gick vidare i klubbkvalet. Scrambleligan på St Arild och Teen Cup gruppkval.

Söndag 3 Juli spelar Bruttoligan LJGK2 mot Romeleåsen.

Tisdagsmästaren #6
2021-08-06 10:28

Pristagare från den senaste tisdagsmästaren

A klass

Sixten Morfiadakis

Axel Lindow

Ludvig Olausson

B klass

Ebba Ismunden

C klass

Oscar Ismunden

Vilgot Gudmundsson (ej med på bild)

Ted Holmberg Lendrop

D klass

Nicholas Nelson ( ej med på bild)

Det händer vecka 32 (9-15 augusti)
2021-08-05 16:14

Måndagen den 9 Augusti spelar Grönspättorna på Falsterbo. Sista omgången för avgörande. Separata kallelser går ut.

Tisdagsmästaren sista omgången!!! Spelas den 10 Augusti. Anmäl nedan via länk. Alla kan spela 0-54 hcp, D-klass spelar 19-27.

Anmäl här: https://mingolf.golf.se/Competition/2717445

Slaget om Skåne Future och Elit spelas torsdagen 12 Augusti.

Lördagen 14 augusti är det Klubbmästerskap för Dam, Herr, Flickor och Pojkar. Nytt för i år är att det finns nettopris. Går bra att anmäla till hcp 11 för pojkar och hcp 20 flickor.

Anmäl här: https://mingolf.golf.se/Competition/2769931

Detta är sista "Det händer" notisen för denna säsongen, återkommer nästa. Tack för i år. Titta igenom kalendrarna på ljgk.sportadmin.se (Tävlingar och Aktiviteter) och prenumerera. Däri läggs samtliga tävlingar och aktiviteter in från JEK. Följ även @Ljunghusenjunior och @Ljunghusengolfacademy_est2021 på instagram.

Luncher för juniorer

Pastarätt (vatten/bubbel) 90:- inkl. omtag - observera påpeka att det är junior Ljunghusen för rätt pris, står 100:- på tavlan.

Dagens rätt (vatten/bubbel) 100:-

Fish and Chips (vatten/bubbel) 100:-

Junior Pytt med stekt ägg (inkl läsk) 90:-

Junior Hamburgare (inkl läsk) 90:-

Junior Köttbullar med gräddsås Potatis/pommes (inkl läsk) 90:-

Grönspättorna #4
2021-07-26 19:03
Vi har så duktiga tjejer!! Återigen fina resultat av Ljunghusens Grönspättor när vi gästade Flommen Gk. Nästa måndag är vi på hemmaplan.

@ljunghusenjunior
@Ljunghusengolfacademy_est2021