UTVECKLING - GLÄDJE - GEMENSKAP - ÄRLIGHET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljunghusens Juniorer
Grönspättorna
Grönspättor

Grönspättorna riktar sig till tjejer med hcp 0-54 och som har vana att spela från röd tee, trygg med att räkna sin score och känner sig mogen att spela på andra banor. Grönspättorna är en lagtävling där vi samarbetar med Flommen och Falsterbo, vi spelar vid 6 olika tillfällen under sommaren, två gånger på varje klubb.

 

Klasserna är indelade i:

A hcp 0-22,

B hcp 23-35

C hcp +36

A och B går 18 hål medan C-klassen går 9 hål.

 

Startavgift 60 kr, betalas kontant eller via swish till respektive ansvarige på plats. Lunch och måltidsdryck ingår som vi äter innan första boll går ut.

Spelform poängbogey   

 

För dem som har HCP +36 måste en förälder gå med som markör i bollen och detta ansvarar ni själva för. Eftersom vi är ute på banorna under högsäsong måste föräldern som är med som markör i bollen se till så att spelet flyter på och inte tar för lång tid. Det är viktigt att du kan spela från röd tee (och gärna har gjort detta ett par gånger innan du anmäler dig till tävlingen).

 

Alla som deltar får pris och prisbordet har en tjejig touch. Vid sista speltillfället koras dessutom den vinnande klubben som får äran att ha den fina vandringspokalen under ett år. Både resultat och deltagande bidrar till att samla ihop poäng till laget/klubben så ju fler tjejer som ställer upp, ju fler poäng till laget/klubben.

 

Kallelse/intressenmälan och speldatum kommer via Sportadmin.

Hälsningar Marlene Björnström/ Elit och Juniorkommittén LjGK

Kontakt: marlenebjornstrom@bredband2.com. Mobil 0721646550

Grönspättorna #4
2021-07-26 19:06
Vi har så duktiga tjejer!! Återigen fina resultat av Ljunghusens Grönspättor när vi gästade Flommen Gk. Nästa måndag är vi på hemmaplan
 
Grönspättorna #3
2021-07-19 19:55
Idag spelade Grönspättorna på Falsterbo Gk, lagom vind, lagom varmt och fina resultat. Nästa gång är vi på Flommen Gk.
 
Grönspättorna #2
2021-07-12 18:59
Andra deltävlingen av Grönspättorna spelades idag av 30 tjejer på Ljunghusen, det scorades mycket fina resultat av alla deltagare. Nästa vecka spelar vi på Falsterbo Gk.
 
Grönspättorna #1
2021-06-28 19:18

Årets första Grönspättor spelades på Flommen Gk i strålande solsken.

Jättefina resultat av alla tjejer, bra jobbat, så syns vi på hemmabanan den 12/7.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..